söndag 27 januari 2013

Utlottning

Nu har vi nått 20 000 besökare i bloggen och som utlovat firar vi med en utlottning. För att vara med i utlottningen går du in på vår sida på Facebook, gillar sidan och delar inlägget om utlottningen. Om en vecka drar vi, med hjälp av en slumpgenerator, en vinnare bland de som delat och det här är vad den som vinner dragningen får:


20 papper i storlek 15x15 cm (8 dubbelsidiga och 12 enkelsidiga), ett paket matchande öljetter i 5 olika färger, embossingpulver i färgen "seafoam white", ink i färgen "truffle" (gulbrun färg) och 10 antikfärgade metallblommor.

3 kommentarer:

  1. Kan vara bra att veta att "gilla och dela" tävlingar går emot facebooks användaravtal.

    " iii. Du får inte ange några villkor för registreringen som innebär att användaren måste använda andra Facebook-funktioner än att gilla en sida, checka in på en plats eller ansluta till din applikation. Exempelvis får du inte kräva att användaren måste gilla ett logginlägg eller kommentera eller ladda upp en bild i en logg för att få delta." Källa: http://www.facebook.com/page_guidelines.php

    SvaraRadera
  2. Tack! Nu är det ju lite sent att säga att de inte ska dela. Gilla Facebook-sidan var alltså helt okej - då vet jag nästa gång.

    SvaraRadera